Medlemskap

Vi har två typer av medlemskap inom J/80 förbundet, medlemskap för J/80 båtägare och medlemskap för icke J/80 båtägare. För att få segla entyp med J/80 skall man inneha ett ”medlemskap för J/80 båtägare”. I medlemsavgiften ingår dels en avgift till Svenska Seglarförbundet (SSF) och i framtiden även en avgift till International Sailing Federation (ISAF) och det Internationella J/80 förbundet. Medlemsavgiften finansierar http://www.j80.nu, utskick från förbundet samt aktiviteter av alla de slag.

Medlemskap utan båt 100:-

Alla ni som är intresserade av J/80 segling, ta chansen och bli medlemmar i Svenska J/80 Förbundet. På detta sätt stödjer Ni klassen och försäkrar Er om att inte missa en massa trevliga saker som rör J/80 klassen.

Skicka ett mail till tornlund@gmail.com med namn, adress, telefonnummer och e-mail adress. Ni kan även skicka en postgiroavi med samma information till J/80 Förbundets PG 97505-2.
Medlemskap med båt 400:-

Alla ni som är J/80 båtägare, blir enklast medlemmar i Svenska J/80 Förbundet genom att skicka ett mail till tornlund@gmail.com med namn, adress, segelnummer, båtens namn, telefonnummer och e-mail adress. Ni kan även skicka en postgiroavi med ovannämnda information till J/80 Förbundets PG 97505-2.